Slagkracht voor "Droomboom vzw"
Rackets And Bats For Life - logo_project
Beste sportvrienden

Hebad BC, TTC Smash Heusden en TC Heusden hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen voor het goede doel. Samen zullen ze een racketsportevenement organiseren voor 'Music for Life'. Een initiatief van 'Studio Brussel' dat zijn hoogtepunt kent tijdens de 'warmste week' vlak voor Kerstmis.

Het goede doel dat hiervoor werd gekozen is De Droomboom vzw.

De Droomboom vzw wil vrijetijdsbesteding toegankelijk maken voor ALLE kinderen van 0 tot 12 jaar in de wijk Berkenbos. Er is een tekenacademie, een muziekproject (Impulse), Franse taalinitiatie, Chinese les, dictie, boksen en circustechnieken! Ze willen dit zo laagdrempelig mogelijk houden om kansen te creëren. Door eigen talenten te ontdekken en zelfvertrouwen te ontwikkelen waardoor ze sterker in het leven staan. Door ouders te bereiken proberen ze meer verbinding in de wijk te creëren. Uniek aan het project is dat het is opgericht door ouders van de buurt zelf en het volledig draait op vrijwilligers. Samen hopen we kinderkansarmoede te bestrijden!

Het opzet is om een ontmoeting te organiseren, voor ALLE sportievelingen, waarbij elk van de drie racketsporten, die op de site van sporthal Olympia gespeeld worden, aan bod komen. Dus een tornooi waarbij deelnemers het tegen elkaar opnemen in zowel tennis, badminton als tafeltennis.

Heb je nog energie over? Neem dan gratis deel aan de padel initiatie, de nieuwste trend!

Wanneer: zaterdag, 26 oktober 2019
Waar: Sporthal Olympia, P. Vanmierlolaan 17 te Heusden-Zolder

De organisatie voorziet tafeltennisbats en tennis- of badmintonrackets voor deelnemers die dit zelf niet in hun bezit hebben. Afhankelijk van het aantal deelnemers streven we ernaar om elke speler minstens 3 wedstrijden te laten spelen. Hoe dat in zijn werk zal gaan lees je hier.

Om geld in te zamelen voor het goede doel zal elke deelnemer online € 10 inschrijvingsgeld betalen. Voor elk drankje dat jullie nuttigen of hapje dat jullie eten, zal een deel van de omzet naar het goede doel gaan. Er wordt geen toegangsgeld gevraagd maar de supporters en sympathisanten kunnen de organisatie steunen met een vrije bijdrage voor het goede doel.
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Wij danken alle deelnemers voor de massale interesse in ons evenement.
Mede dankzij uw steun kunnen er mooie projecten gerealiseerd worden.